ЛУЧИЋ ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Ти си “велики лажов”, интелигентан и харизматичан, повуци ручну, немој да! (ВИДЕО)

Лучић је гостујући у интервјуу рекао да је Вучић харизматичан, интелигентан и шармантан али да је “велики лажов” и да ништа од онога што тврди не постоји, а да је Србија гладна, сиромашна и без перспективе.
У једном тренутку он се директно обратио Вучићу.

– Зато се ја обраћам директно Александру Вучићу – рекао је он показујући прстом у камеру.

– Вучићу повуци ручну, немој да признаш Косово. Кад 80 посто Срба кажу замрзни конфликт, онај који хоће да иде против 80 посто Срба има неки проблем у глави. Немој то да радиш. Немој молим те то да радиш, због себе, због Србије. Докажи да си ти паметан и заиста желиш да спасиш Србију – рекао је Лучић.

Он је у емисији саветовао да се Србија повеже са Изралом, а да Вучић директно са Нетањахуом ради на спашавању земље.

Лучић је предложио да Србија договори са Израелом, да у слулчају рата са Ираном, њихове жене и деца буду евакуисана у Србију, а да за узврат Израел помогне Србији да поврати Космет и реши питања Рашке области и Војводине.

– Боље да дође овде 300.000 Израелаца него 300.000 Арапа. Ако 300.000 Израелаца дође овде Србија ће бити Велика Србија – рекао је Лучић.

Лучић у емисији говори о томе како Србија треба да поврати Косово, притисцима и плановима америчке “дубоке државе” за Балкан, утицају Јевреја на разне земље и кретању њиховог капитала по свету.

 

Извор: Балкан инфо/Правда

Loading...

Check Also

Zna ona dobro šta najviše voli! A kad se toga dočepa, kreće lizuckanje za sve pare (VIDEO)

Ništa lepše od jutarnjeg slatkiša Strpljivo je sedela pred gazdom čekajući slatkiš posle doručka. Kada …