ПУТИНОВЕ РЕЧИ ЗАПАЊИЛЕ ЗАПАД: Русија располаже апсолутним оружјем, НИСМО СВЕ ОТКРИЛИ!

Путин је прецизирао да “апсолутним оружјем данашњег дана”, какво конкуренти неће имати у скорије време, сматра ракетни систем “Авангард” и навео да тај систем већ улази у серијску производњу и током 2019. ће га добијати наше ракетне јединице. Не верујем, казао је Путин, да ће ико ускоро имати такво оружје. Али, ако се у некога и појави нас то нимало не брине

Истакао је да савремени системи руског наоружања чувају стратешки паритет и обезбеђују функцију одвраћања и узајамног уништавања.

У овом контексту је навео да његова земља располаже “апсолутним оружјем данашњег дана” какво конкуренти неће имати у скорије време.

Прецизирао је да има у виду ракетни систем „Авангард” и навео: “Тај систем већ улази у серијску производњу и током 2019. ће га добијати наше ракетне јединице. Не верујем да ће ико ускоро имати такво оружје. Али, ако се у некога и појави нас то нимало не брине”.

Додатно је објаснио зашто ни та могућност државно-војни врх Русије не брине:

– Ускоро ће наше Оружане снаге располагати и интерконтиненталном балистичком ракетом “Сармат”, а “Кинжал” и ласерски топ већ су тамо где треба. А нисмо још открили све о свом новом наоружању. Касније ћемо то учинити”.

 

Извор: Факти.орг

Loading...
loading...

Check Also

ПОЧИЊЕ ПАКАО ЗА ЗАПАД – СЛЕДЕЋИ НИВО: Путин и Си потписују велику декларацију о савезу Русије и Кине

8.јуна, Владимир Путин и Си Ђинпинг су потписали заједничко саопштење о неким најургентнијим питањима у …