Beograd im je bio preveliki, a Crna Trava premala: Ostavili su urbani život i sa četvoro dece preselili se u Jagodinu (VIDEO)

Jagodina im se dopala jer ima parkova, ima dečjih igrališta i puna je sadržaja za najmlađe

Beograđanka i Crnotravac, Tamara Perović i Perica Nikolić pre desetak dana odlučili su da se sa svoje četvoro dece, presele u Jagodinu. Želeli su manji grad od Beograda, a veći od Crne Trave, najstarijeg sina upisuju u školu a mlađu decu u vrtić.

- Živeli smo u Crnoj Travi gde smo se nekada i upoznali a kasnije dobili decu. Suprug je radio kao vozač gerontodomaćica pri Centru za socijalni rad. Imali smo obećanje opštine da ćemo kao mnogočlana porodica dobiti stan ali to se odužilo, ništa se nije rešavalo i mi više nismo imali gde. Odlučili smo da se doselimo u Jagodinu i da pokušamo da porodici obezbedimo bolji život - kaže Tamara koja vodi i blog o porodici sa četvoro dece - TAMAMA.

Najstariji Dimitrije danas je krenuo u OŠ "Goran Ostojić".

- Ja sam studirala žurnalistiku ali u Crnoj travi nisam imala baš mnogo novinarskog posla. Plus četvoro dece i obaveze oko njih, onemogućavaju mi da se mnogo krećem van kuće. Našli smo stan koji plaćamo 150 evra ali planiramo da nađemo nešto jeftinije jer je to visoka cena. Jagodina nam se dopala jer ima parkova, ima dečjih igrališta i mislim da je puna sadržaja za najmlađe - kaže Tamara.

Perica je konkurisao na nekoliko radnih mesta pa očekuje da će ubrzo naći posao.

(Telegraf.rs/Infocentrala)

Izvor:Telegraf.rs

Loading...

Check Also

Zna ona dobro šta najviše voli! A kad se toga dočepa, kreće lizuckanje za sve pare (VIDEO)

Ništa lepše od jutarnjeg slatkiša Strpljivo je sedela pred gazdom čekajući slatkiš posle doručka. Kada …