Covjeku eksplodirao „Penis“ nakon sto ga je pokusao napumpati !

Čovek koji je pokušao da uveća svoje genitalije napumpavanjem vazdušnim kompresorom, ostao je potpuno emaskulisan i skoro je podlegao svojim povredama, nakon što mu je eksplodirao penis.

37-godišnji Rajan Dejvis, iz Patersone u Nju Džerziju, ležao je besvjestan u svojoj lokvi krvi kada ga je sinoc pronasla njegova supruga. Odmah je pozvala hitnu pomoc.

Brzo je prebačen u bolnicu gde je stigao u kritičnom stanju, ali doktori su konačno uspeli da ga stabilizuju nakon nekoliko sati.

Po povratku svesti, priznao je da je pokušao da uveća svoj penis u poslednje dve godine i da je već uložio 15.000 dolara u pilule i penilne pumpe, ali bez uspeha.

Konačno je odlučio da probaju svoj industrijski vazdušni kompresor, a on je inzistirao da je uspio uvecati svoje genitalije vec tokom prvih nekoliko sekundi, prije nego što su bukvalno eksplodirale.

loading…“ Kunem se da je moglo funkcionisati da sam samo nekoliko sekundi manje drzao aparat na svom penisu… „
Uprkos ovom „djelomičnom uspjehu“, on je sada izgubio više od 90% svojih genitalija i može patiti od kritičnih posljedica do kraja svog života.

Dr. Michael Hart, koji je specijalizovan za operaciju penisa, kaže da su genitalije gospodina Daviesa previše oštećene da bi se spasile, ali da bi se na kraju moglo presaditi novi penis.

Ovo nije treća nesreća koja uključuje improvizovane uređaje za uvećanje penisa ovog meseca u New Jerseyu, a vlasti strahuju da bi to mogle biti posljedice novog trenda.

Dr. Michael Hart, jedan od najpoznatijih hirurga genitalija na svijetu, kaže da se ovakav incident dogadjao češće tokom narednih nekoliko godina, dok muškarci postaju sve više opsjednuti veličinom njihovih genitalija.

„Uvijek postoje smiješni novi trendovi, tako da će ljudi nastaviti da rade glupe stvari te da postanu emaskulirani.“
Dr. Hart insistira na tome da muškarci nikada ne bi trebali koristiti improvizovane metode povecavanja penisa i trebali bi se konsultovati sa specijalistima unaprijed ,kako bi se informisali o efikasnim tretmanima i mogućim operacijama.

Prošle godine, 7.357 muškaraca je hospitalizovano širom Sjedinjenih Država u vezi sa tretmanima ili uređajima za proširenje penisa, što predstavlja porast od 44% u odnosu na 2016. godinu.
worldnewsdailyreport.com

Loading...
loading...

Check Also

Današnja vremenska prognoza (23. septembar 2018. godine): Umereno oblačno, temperatura do 27°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu Svakog dana na portalu Telegraf.rs …