Drama Nakon Ugradnje Silikona: Dara Bubamara HITNO Primljena U Bolnicu (FOTO)

Velike probleme napravili su silikoni popularnoj pjevačici Dari Bubamari…
Pjevačica Dara Bubamara posjetila je jednu beogradsku kliniku da bi uvećala zadnjicu, nakon čega je došlo do komplikacija usljed kojih je dobila sepsu. Nakon što je ugradila silikone, ona je hitno primljena u bolnicu zbog trovanja krvi, piše dnevni list “Blic”.
“Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. Ona se zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implante u zadnjicu. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno telo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Lekari su joj odmah dali antibiotike i sačekali trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona”, ispričao je izvor upućen u situaciju.

“Operacija je izvršena posle nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovili da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dve nedelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara sigurno neće potvrditi ovu informaciju jer ne želi da se zna išta o tome”, istakao je izvor.

Pevačica nije potvrdila ovu priču već je najpre reagovala šalom, a onda ustvrdila da je zaista bila u bolnici, ali iz drugih razloga:

“Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infuzije” , bilo je sve što je pjevačica rekla.

(Srbijadanas/Udarni.net)

Loading...
loading...

Check Also

Pukla brana, vanredno u Petrovcu na Mlavi, Svilajncu i Ljigu (FOTO/VIDEO)

Pukla brana na reci Busur koja se uliva u Mlavu, pa se najveće poplave tek …