Kada je postao vegan , poceo je tretirati kao komad mesa…

Jasmina K. (31) tvrdi kako je njen muz nije htio dodirivati ni prstima, a kamoli usnama i jezikom, već je samo htio neprekidno satima pričati s njom.

Nije mogla ni zamisliti sta ce se kratko nakon toga ,kada je njen muz postao veganac , uistinu desiti. Njen muz , sada vec bivsi, presao je prije godinu dana na veganstvo. Od tada je vise nije ni taknuo , njihov seksualni zivot poprimio je razinu vodostaja u Sahari.

loading…„Od kada je postao vegan, tretirao me kao komad mesa. Nije me htio ni pogledati, a kamoli pipnuti. Samo bi pričao sa mnom satima daveći me pitanjima o mojim osjećajima i potrebama, a meni je na pameti bilo jedino misao kako bi željela biti komad povrća, pa da me napuni kao filanu papriku.“, ispričala nam je svoju tužnu priču Jasmina, pritom nas mjerkajući od koljena do pupka.

Uzalud bijahu njene fantazije , kada ju njen ljubljenik nije htio ni pogledati a kamoli pipati. Stvarno jadno i zalosno. A ono sto mene u ovoj prici zaista iritira , koji je razlog da je on tago reagovao, kada je postao vegan ? Vjerovatno je pao u neki psihicki poremecaj nakon sto se odrekao mesa, pa je vjerovatno i svoju suprugu smatrao tim istim komadom mesa , kojeg se odrekao !

Loading...
loading...

Check Also

Zvezda moćna protiv Cedevite: Regland i Faje zakazali finale protiv Budućnosti (VIDEO)

Crveno-beli imali i 22 poena viška u jednom trenutku Za razliku od prvog polufinalnog meča …