LUNA ŽESTOKO ISMEJANA! Ovi ukućani jedva dočekali da JE ISPROZIVAJU ZBOG NJENOG OKRŠAJA SA SLOBOM! (VIDEO)

Danas je poslednje izdanje “Radio Amnezije” koja se uživo emituje na programu Televizije Pink i Radija Pink, a voditelji su Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak. Ovaj trio u svojoj emisiji ima i male oglase “Ništa lično”

Oglase smišlja Milan Milošević, a inspiraciju u njihovom kreiranju nalazi u aktulenim dešavanjima u Beloj kući. Ove nedelje Milan se osvrnuo na poslednju žurku u “Zadruzi” i situaciju koja se dogodila posle nje. Podsetimo, Luna Đogani tada je nasrnula na Slobu Radanovića, a tešila ga je supruga Kristina Kockar.

– Pravo iz Japana u naš mali gradić stiže sumo-Luna, učiteljica sumo rvanja! Mlada sumo rvačica, zadrugarima pruža časove samoodbrane! Obučava vas da se fizički obračunate sa protivnikom na najbolji mogući način. Luna poseban akcenat stavlja na obračun sa jačim polom. Sumo Luna, od svađe do fizičkog obračuna. Rukama i nogama stanite na kraj ljubavnim babarogama – čitao je Milan.

Milan je deo svojih oglasa posvetio i Miljani Kulić i Marku Miljkoviću, a zatim se dotakao i Kristine Kije Kockar.

– Klinika Kockar počela je sa radom! Doktorica Kija stručno vida rane, leči vaše boli, dok vas previja, imate osećaj da vas voli! Kija sve leči, previja i čisti, nakon njene terapije, ostaćete isti. Ljubavne svađe, šamare i tuče neka vas više ne muče! – nastavio je Milošević.

Kako su izgledali oglasi “Radija Amnezija” koji nose naziv “Ništa lično” možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

 

 

Izvor: informer.rs/pink.rs

Loading...
loading...

Check Also

DA PUKNE OD MUKE: Kija i Sloba PONOVO ZAJEDNO! Spojila ih “RADIO AMNEZIJA”! Luna NE USTAJE IZ KREVETA! (VIDEO)

U Zadruzi se danas, poslednji put u ovoj sezoni, slušao radio “Amnezija”. Milan Milošević, Bane …