ONA JE SINOĆ IZBAČENA IZ ZADRUGE Kada je izašla OPLELA je po zadrugarima

Višnja Petrović

Foto: Printscreen / youtube

Pogledaj galeriju

Sinoć je, kao i svake nedelje, rijaliti šou program “Zadruga 2” napustio jedan takmičar. Ovoga puta dve takmičarke su bile nominovane za napuštanje rijalitija Dorotea Jovanović i Višnja Petrović.


Foto: Printscreen / youtube

Podsetimo, Višnja je ta koja se nedavno vratila u rijaliti glasovima publike, a sa njom su tada bili i Marko Stolić i Vladimir Todorović.

Međutim, posle sinoćne igre u kojoj su se nadmetale Dorotea i Višnja, pobedu je odnela Dorotea, kojoj su zbog toga duplirani glasovi. Krajnji rezluta je bio 89% glasova za Doroteu, dok je Višnja dobila samo 11% glasova publike.

Bilo je i više nego jasno ko ostaje u rijalitiju zbog čega se Višnja uputila u studio u kom je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević.


Foto: Printscreen / youtube

– Želim prvo da se zahvalim produkciji što je ispoštovala sve što sam se dogovorila. Znam da ću se družiti napolju sa Aleksom i sa Savom. Brendon je sklon da me uvredi najstrašnije, kako bi video moju reakciju, kao i Miljana. Njih dvoje su često bili ljuti na mene, jer nisu uspeli da vide moju reakciju. Drugi put kad sam se vratila, shvatila sam ovo kao igru. Ljudi koji su o meni najgore pričali, prišli su mi prvi, a ja sam se i dalje smejala – izjavila je Višnja po izlasku iz rijalitija.

U nastavku u galeriji možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pogledaj galeriju