Ostavite čašu vode u sobi na 24 sata i otkrijte zašto vam se u kući dešavaju loše stvari

Kako bismo se oslobodili negativne energije u našem domu, trebamo uraditi neke stvari: Prvo, nemojte da vam bude nered u domu. Pospremajte redovno i neka bude čisto. Obratite pažnju da vam južna ili sjeverna strana sobe nisu pretrpane stvarima.

Izbacujte nepotrebne stvari, nemojte skupljati nepotrebne jer tako sprječavate dobrim da uđu u vaš dom, pa i život. Ostavite prostora za lijepe stvari koje dolaze.

Nemojte držati mračne motive u domu, već neke vesele. Držite cvijeće u svome domu, ali nemojte da bude uvelo. Uvelo cvijeće odaje negativnu energiju.

Neki smatraju da negativnu energiju možete provjeriti uz ovaj jednostavni trik. Potrebno je da uzmete čašu vode i stavite malo soli.

Potom tu čašu stavite u zamrzivač da postane led. Onda je postavite u neku sobu i nakon 24 sata provjerite d ali ima nekih promjena.

Ukoliko je čaša na nekim mjestima postala zelena ili siva, to može značiti negativnu energiju. Ukoliko nema promjena, sve je uredu. Zato obratite pažnju na čistoću svoga doma. Možete ponoviti postupak i čašu onda staviti u drugu prostoriju.

Ukoliko se pridržavate nekih pravila koje smo gore naveli, otjerat ćete negativnu energiju, a pustiti pozitivnu energiju u svoj dom. Tako ćete se i mnogo bolje osjećati, zar ne?
megaportal.info

Loading...
loading...

Check Also

OVAKVE SRAMNE HELANKE JE PROŠETALA CENTROM GRADA: Ljudi kažu da im je MUKA ZBOG NJIH, biće vam jasnije kad vidite cijelu sliku

Topliji dani su stigli, a mnoge djevojke su jedva dočekale da se riješe zimske odjeće …