Saka njegovog decka mu ostala zaglavljena u njegovom „anusu.“ Ljekari u hitnoj sluzbi ,ostali su zaprepasteni,kada su vidjeli o cemu se radi …

San Mateo, Kalifornija

Covjek iz Kalifornije prebacen je na liječenje u medicinski centar San Mateo nakon što mu je pesnica njegovog decka ostala 14 sati u sopstvenom rektumu zaglavljena.

Par, koji je navodno praktikovao „fisting“,( se*sualna aktivnost u kojoj je umetnuta ruka u rektum partnera ), nazvao je 9-1-1 nakon što nije mogao izvaditi ruku iz rektuma svog prijatelja. Obojica su prevezeni kolima hitne pomoći u San Mateo Medical Center, gdje se osoblje bolnice pobrinulo za njih.Nakon 14 sati oslobadjanja ,napokon su uspjeli rijesiti nesvakidasnji slucaj. To je zanjih bio jako komplikovan zadatak zbog teške upale, gubitka krvi i rizika od razderotine, rekli su doktori.
„Znam da nikada u zivotu necu roditi, ali mislim da sada znam kako to izgleda i kakvi su bolovi pri porodjaju, rekao je Mathew Cunning (23) za novinare.
„Upravo sam razgovarao i sa svojom majkom, koja mi je rekla ,da je potpuno isti osjecaj imala ,kada je radjala“ priznao je .

loading…„Moja majka mi je pruzala mnogo podrske tokom ovog mog dogadjaja. Pričala mi je sve dok su doktori pokušavali da izvuku Hernandou ruku odatle. Ona je najveća „, dodao je u suzama.
Ovaj par je bio uvjeren da se putovanje u bolnicu moglo izbjeći, ukoliko su imali jos lubrikanta. „Obično koristim Crisco ili biljno ulje, ali svi su bili prazni. Definitivno nije bio naš sretni dan „, priznaje Iglesias, vidno zabavljen medijskom pažnjom.
„To se desilo tako brzo. Za trenutak smo se zabavljali i mazili, a nekoliko trenutaka kasnije nasli smo se u hitnoj pomoći i moja pesnica je bila zaglavljena u Mattovoj gu*ici. Bilo je nestvarno „, priseća se on.
„Matt je pravi heroj, pretrpeo je bol, kao pravi vojnik. Bolničko osoblje je bilo fantastično. Pronašli su krevet da odspavam nekoliko sati „, dodao je on. Matthew Lukava, koji je izgubio veliku količinu krvi ,te je siven sa nevjerovatnih 37 šavova, trebao bi biti pusten u narednih nekoliko dana iz bolnice. On ce imati trajne posljedice od incidenta, navode doktori. Oni se nadaju da drugi u „fisting zajednici“, obrate malo vise pažnje na ovaj incident, te se pobrinu za prave lubrikante koji se koriste u ovoj vrsti uživanja.
worldnewsdailyreport.com/

Loading...
loading...

Check Also

Današnja vremenska prognoza (23. septembar 2018. godine): Umereno oblačno, temperatura do 27°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu Svakog dana na portalu Telegraf.rs …