UHAPŠENI SRBI NA ZAKINTOSU: Krali i pljačkali, a onda dolijali zbog OVOGA

Dva mladića iz Srbije, starosti 20 i 22 godine, uhapšeni su na Zakintosu u oblasti Laganas, zbog sumnje da su počinili nekoliko krađa, javljaju grčki mediji. Novčanice u ukupnom iznosu od 7.000 evra, nakit vrednosti 4.000 evra, jedan ručni sat i mobilni telefon su plen krađa mladića iz Srbije koji su pre nekoliko dana došli na odmor na Zakintos, saopštila je Policijska uprava Jonskih ostrva.

Vlasnik apartmana u Laganasu gde su odseli je prijavio mladiće policiji i pomogao njihovom privođenju, prenosi sajt Grčkainfo.

Naime, jedna od pokradenih žrtava je upravo bila vlasnikova ćerka kojoj su ukrali 7.000 evra iz turističke agencije koja se nalazila u okviru kuće u kojoj su mladići odseli.

Kako prenosi lokalni portal Imerazante.gr, kada je primećeno da je novac nestao iz agencije, sumnja je pala na njih i pozvana je policija da ispita slučaj.

Tokom pretresa policija je u apartmanu mladića pronašla 4.000 evra sakrivenih u čarapama, zlatan nakit ukupne vrednosti oko 4.000 evra, ali i manje količine kanabisa.

Međutim, ovo nije sve, jer je odeljenje za bezbednost Zakintosa potvrdilo njihovo učešće i u drugim krađama prilikom kojih su od turista na plaži ukrali torbu sa određenom svotom novca, mobilnim telefonom i ručnim satom. Tokom istrage ovi predmeti su takođe pronađeni u njihovoj sobi nakon čega su vraćeni žrtvama.

Dalja istraga je utvrdila da su dva mladića iz Srbije uz pomoć dva saučesnika koji se još uvek traže, učestvovala u još jednoj krađi zlatare. Trenutno se proverava učešće dvojice Srba u drugim sličnim radnjama. Oni su predati u nadležnost tužilaštva ostrva Zakintos.

Loading...

Check Also

Zna ona dobro šta najviše voli! A kad se toga dočepa, kreće lizuckanje za sve pare (VIDEO)

Ništa lepše od jutarnjeg slatkiša Strpljivo je sedela pred gazdom čekajući slatkiš posle doručka. Kada …