Uhvatila sam muza sa svojom najboljom prijateljicom… Nakon sto su me smirili nagovorili su me da im se pridruzim…

Od petka do nedjelje vrijeme mi je bilo teško, stalno sam pogledavala na sat a kazaljke kao da se ne miču. Osjećala sam se sama. Očekivala sam da će muž s puta doći predveče, pripremila sam večeru, servirala stol, skockala se i pogledala na prozor. Nije došao, sad on meni nije odgovarao na poruke i pozive. Nisam više znala šta da radim, tako sama ga željela a njega nije bilo tu.

Obukla sam spavačicu, legla na trosjed i pustila dvd. Tip je u kancelariji smuvao neku žensku, pušila mu je sjedeći na stolici, klečala pred njim, ležala preko stola, spustila sam ruku na mačkicu, bila je otvorena i mokra, zamišljala sam da sam ja ispred tog tipa. Kad joj je podigao noge, malo je lupkao kurcem po mački ja sam se napalila da sam počela uvijati guzu. Gledajući kako joj kurac polako ulazi u mačku ja sam se već dobro mazila po svojoj. Trebala sam kurac, iz mačke je curila voda, sva guza mi je bila mokra, prsa su bila tvrda kao da sam ih napumpala, bradavice samo štonisu iskočile iz prsa i da mi se muž tada pojavio na vratima odmah bi mu se naguzila u hodniku da mi ga zabode.
Imala sam raširene noge, prsti su mi bili mokri, trljala sam mačkicu, za nevjerovati kako sam palila sama sebe. Dva prste sam gurala unutra i dovela se do vrhunca. Na trosjedu sam prespavala. Ustala sam, muž nije još došao.

Na poslu mi je prijateljica pričala o mami i spremanju kuće te da nije sve gotovo pa će ići i sljedeći vikend. Ja sam pričala o svom vikendu i rekla sam joj da moramnešta smisliti i vratiti život kakav je bio prije. Kad sam joj rekla da ga toliko volim i želim i da sad dodje ovdje da bi ga odmah zajašila tu u maloj kuhinjici naše kancelarije rekla mi je, hitno to riješi inače zapašćeš u probleme. Muž se nije javljao, bila sam nervozna, slala sam sms, zvala ali ništa.

Pred kraj radnog vremena poslao mi je poruku, imam posla, zadržaću se, možda dodjem oko 21 sat. Odmah sam ga nazvala, nije primio poziv. U sebi sam pjenila.

Kad smo završile posao pošle smo u njen stan, sva priča se vrtila o tome kako da ja vratim život u normalu. Imale smo svakakvih ideja i bilo je jasno da sam sebe svojim glupostima dovela u neizlaznu situaciju. Tri mjeseca s mužem ne pričam normalno, spavamo u odvojenim sobama, muž u stanu jedino popije kavu hrani se u restoranu, jedine riječi što ih izgovorimo je na dolasku ćao i odlasku, ja odoh. On prije mene dodje s posla a kad ja dodjem nakon malo se spremi i ode negdje na večeru. Poslije kad dodje, malo gleda tv i ode spavati. Ujutro spremim kavu, ponekad popije ponekad ne. Iako su nam kancelarije u gradu blizu, ja na posao idem autobusom a on autom.

A tek financijska strana života, ja sam imala mali stan a prije vjenčanja muž je na moje ime kupio veliki stan za nas, pola je platio a pola je išlo na moj kredit. On je kupio i opremio stan onako kako sam ja željela. Kredit i režije je većinom plaćao on, tako što je prebacivao je novac na moj račun. Moj stan smo renovirali i iznajmili.
Na leasing mi je kupio auto, dao mi je karticu za naftu. Za život sve što smo trebali većinom je plaćao on. Sve što sam poželjela od garderobe kupio mi je. Mogla sam poželjeti i poći na godišnji odmor gdje želim.

Prije dva mjeseca vratila sam mu ključeve od auta. Prestao je da mi prebacuje novac za kredit, samo bi na stolu ostavio pola novca za režije. Ništa mi više nije kupovao, a na godišnji nisam išla jer sam rekla da neću ići s njim. Sama sam sebe zatvorila sa svih strana i sad, kako dalje ili kako nazad.

Plakala sam i pričala a onda je ona rekla, dobro, ajmo sad ovako, pružila mi mobitel i rekla, piši mu ili ga zovi i pitaj hoće li doći na večeru kod mene, spremićemo nešto romantično. Bila sam uznemirena, prsti su mi se tresli dok sam pisala poruku. Odgovorio je, da, dolazim oko 21 sat. Pljesnule smo rukama, ja sam se smijala a suze su mi tekle niz lice. Zagrlila me i rekla, više nema sraanja, trzni se i pamet u glavu.

Danas kad se svega prisjećam jasno mi je da je moja najbolja prijateljica imala savršen plan za sebe i nas dvoje.

Kao i ja nije imala djece, u braku je bila manje od godinu dana, muž joj je otišao živjeti sa ženom koju je upoznao na njihovom bračnom putovanju. Tata joj je mlad umro, a ona je sa mamom nastavila raditi njegov posao. Nije se više vezala ni za koga, živila je sama a kad joj se mama razbolila preuzela je sav posao u firmi. Ponekad bi mi rekla da bi željela nekog imati pored sebe ali da još nije srela nekog ko joj odgovara.

Dala mi je auto da idem u stan uzeti šminku i nešto za obući, ona me čekala u trgovini. Kupile smo što smo trebale i počele spremati večeru. Sve smo pripremile, stol za troje, svijeća na stolu, pribor i čaše kao u reklamnim prospektima.
Počele smo se oblačiti, ja sam bila u kupatilu i sredjivala šminku, ona se pojavila na vratima i upitala me, što misliš. Imala je podignutu kosu, crvenu bluzu malo više otvorenu, kratku iste boje suknjicu, crne čarape, zaista je privlačno izgledala.
Ja sam obukla crnu suknjicu i bijelu bluzu. Otišla je u sobu, donila mi čarape i rekla, te su super, privlače poglede. Pogledale smo se u ogledalo, ispod ruba suknjice malo se nazirao rub svilenih čarapa, ja sam sjela na stolicu, suknjica se povukla na gore i tako se vidio široki vezeni rub na čarapama, komentirale smo da smo super zavodnice.

Desetak minuta iza 21, pozvonio je. Obule smo cipelice i čekale da se pojavi na vratima. Prijateljica je otvorila, moj muž u modrom odijelu, bijela košulja s plavkastom kravatom,
sa privlačnim osmjehom nas je pozdravio. Izvinuo se što kasni, prijateljici pružio buket cvijeća a ona ga zagrlila i poljubila. Prišao je meni, zagrlio me i poljubio, malo me potapšao po ramenu a onda nam obima dao po lijepo umotanu bocu Merlot vina.
Pošli smo do kuhinje, sjeli smo, pitala sam ga kad je došao, rekao je da je došao jutros i odmah išao na posao, pogledao nas je i pohvalio kako lijepo izgledamo. Istina, bila je malo napeta atmosfera, prijateljica je donila konjak i nasula nam u čaše, nazdravili smo, muž je malo otpio pa rekao, vi pijte a ja nesmim, poslije vozim auto do stana a nebi da me kontrola uhvati.
Prijateljica se nasmijala i rekla, samo ti pij a možete spavati i ovdje.
Uz večeru smo pili vino, pričali smo i već bili opušteniji a kad smo završili večeru sjeli smo u boravak, nas dvije svaka u fotelju a muž na dvosjed. Primjetila sam da nas malo ispod oka gleda a malo mi je bilo krivo kad bi uhvatila da je njegov pogled na prijateljici.
Druga boca Merlota je bila pri kraju, kad nam je napunio čaše rekao je da će pozvati taxi a da njegovo auto ostane tu pa će ga sutra uzeti. Prijateljica je ustala, otišla do kuhinje, kad se vratila u ruci je imala bocu vina i sa smjehom rekla, pa ja rekoh da pijete i spavate ovdje. Muž je pitao jeli ima veliki krevet za nas troje, smijali smo se, ja još nisam shvatila šta će se sve desiti večeras i ubuduće.
Kad je otišao u toalet upitala sam prijateljicu, ti to stvarno misliš da spavamo ovdje a kako. Odgovorila mi, pa u sobi na krevetu. Gledala sam je i pitala dalje, sve troje u jednom krevetu a šta ako me hoće kresnuti. Smijala se i rekla, pa nije ti prvi put da te kresne a možda se i meni posreći, nisam dugo spavala s muškarcem.
Iskolačila sam oči i nisam vjerovala što čujem, ona mi se primakla i rekla, mi smo prijateljice od srednje škole, radiš kod mene već dugo, znamo jedna o drugoj sve pa čak i tajne, šuti, opusti se i uživaj, ja ti samo pomažem da ti život bude lijep, bili ti sutra meni pomogla. Naravno da bi pomogla, a ona se ponovo primakla i rekla mi, ako hoće neka nas kresne obe samo ti budi sretna i vadi se iz tih govana u koja si upala.

Skoro je ponoć bila, prijateljica se ustala i otišla u kupatilo, ostala je duže, vjerovatno dajući nama vremena da ostanemo sami. Čim je zatvorila vrata upitala sam muža, jeste se vas dvoje nešto dogovorili, ovo je za mene sve novo. Ustao se, prižio mi ruku a kad sam stala pored njega zagrlio me, počeo ljubiti a tiho rekao, lijepe ste obe, ti si mi žena a želim i nju, spustio je ruku preko moje guze i počeo mi zadizati suknjicu, rekla sam, nemoj, sačekaj malo. Sjeli smo, bila sam u nekakvu šoku, nisam znala ni šta bi pitala ni šta bi mislila.
Kad se prijateljica vratila iz kupatila, još smo zapalili cigarete, pijuckali vino, ja sam već o svemu koliko sam uspila razmislila a onda sam rekla prijateljici, daj mi neku svoju spavačicu pa ću se poć tuširati. Donila mi je dvije, bile su skoro providne, uzela sam jednu crnu i pošla u kupatilo. Nisam zatvorila vrata za sobom, skidala sam se, kad sam se tuširala obukla sam spavačicu bez išta ispod i tako došla do njih.
Prijateljica mi je rekla, idi namjesti krevet a ona se pošla tuširati. Namještala sam krevet, malo me vino bilo uhvatilo, gledala sam po tom krevetu i pitala sebe šta me noćas sve čeka. Došla sam do muža, on me odmah primio preko guze, pa spustio ruku do mačkice koja je odmah za prvi njegov dodir pustila vlagu da ne kažem pišnula.

Dok je muž bio u kupatilu, upitala sam je pa mi je rekla da s muškarcem nije spavala šest godina i da koristi vibrator. Rekla sam joj, večeras imaš priliku viditi kurac iz porno filmova. Muž nam je prišao, nije imao na sebi ništa osim majice koju je spustio s ramena do ispod stomaka pa mu je izgledala kao suknjica. Ja na jednoj ona na drugoj fotelji, muž stoji medju nama, obe nas je milovao po ramenima. Pružila sam ruku i ispod spuštene majice pomilovala mu jaja. Spustio je ruke, uhvatio majicu i skinuo je preko glave.

Ispred nas je stršio njegov kurac, mislim da mu nikad žile nisu bile tako iskočile, malo se zakrenuo prema meni, primakla sam usne i uzela glavić. Nekoliko puta sam povukla glavić u usta a onda se okrenuo prema prijateljici. Ona ga je gledala, muž joj je uzeo ruku i prislonio na jaja, ona je podigla ruke i psutila kosu, a onda uzela kurac u ruku i rekla, ovakavu stvar sam vidila samo na filmovima.

Sjedila sam u fotelji, pored mene je bio muž a ispred njega prijateljica, držala je njegov kurac u ruci a onda me upitala. Tebi udje sve ovo. Velik je, nisam ovakvog do sad vidjela. Podigla je pogled prema mom mužu i rekla mu, sa mnom ćeš polako dok naviknem da ga primam. Primakla je usne i poljubila glavić, spusštala je usne niže i cijelog ga ljubila do jaja, a onda je polako počela trpati kurac u usta. Ja sam gledala, njen oblik usana nataknut na kurac toliko me uspalio da sam počela uzdisati. Uzela ga je nekoliko puta do pola, probala je i više ali se podrignula.

Ustala sama i otišla u sobu, došli su odmah za mnom. Muž je kleknuo medju nas, više se primakao prijateljici a ona se namjestila na bok i počela da mu puši. Uživala sam u pogledu na njene usne kako klize po kurcu. Muž joj je skinuo spavačicu, pokazao meni rukom i ja sam skinula svoju. Privukao je njenu guzu bliže sebi a i ja sam se odmah primakla pa je spustio ruke na naše mačkice. Moja je bila mokra isluzava, njegovi prsti su klizili po njoj, od želje sam ugrizla usnu i tako ih gledala. Počela je brže da uvlači kurac u usta, ponekad bi zastenjala, vjerovatno je rukom dobijala jak nadražaj na mačkici, pustila je kurac iz usta i legla na ledja a iz nje su se čuli već jaki uzdasi.

Muž je rukom primakao njenu glavu pa je prislonila lice uz njegov kurac, rukuje držala na jajima, imala je tako snen i zamagljen pogled iz koji se vidila požuda. Imala je veća prsa od mene, bradavice su joj stršile a krug oko njih je bio tamniji nego kod mene. U jednom trenu muž mi je podigao nogu i primakao se do moje mačkice. Rukom je namjestio kurac i lagano gurnuo. Prijateljica je bila naslonjena na ruku i tako nas promatrala.

Bila sam željna i muža i sexa, ovo s prijateljicom me dodatno raspalilo, sklopila sam oči i podigla noge visoko. Nije ga zabijao do kraja, mačka ga je veselo primila, pripremila mu mu je toplu i vlažnu kupku unutra i čekala da se u njoj brčka. Uhvatio me za prsa kao niakd do sada, jako ih stisnuo da sam zacvilila i u tom trenutku mi ga zabio do kraja.

Imala sam osjećaj da mi je svu utrobu probio, vrištala sam i stenjala, probala se nekako izvući ispod njega a nisam mogla, jako me je držao za prsa.

Koliko god sam ga željela u svojoj mačkici toliko sam sad željela da ga što prije izvadi, od dragog bola i orgazama koji su me pogadjali kao gromovi vrištala sam. Molila sam ga da stane, da ga izvadi, samo me snažno uhvatio rukama za bokove i nastavio dalje bez mislosti nabijati. U jednom trenutku mi je podigao nogu, izvadio ga a mene prevrnuo na bok. Ostala sam tako ležati a još mi se cijelo tijelo treslo od uzbudjenja, nisam mogla vjerovati šta se sa mnom dešava. Kad sam se okrenula, prijateljica je imala dignute noge na njegova ramena, a ja kao i ona prije naslonila sam se na ruku i gledala. Nije joj gurao cijelog, na njenim usnama sam vidjela zadovoljstvo, sama je grickala usne. Spustio joj je noge ispod svojih ruku, legao na nju, uhvatio je za ramena, poza u kojoj se nemožeš pomaknuti, a kad je počela jače uzdisati znala sam da ga prima više i da će ga brzo primiti cijelog i vrištati kao i ja. Kad je počeo rukama da je nateže na sebe počela je da cvili. Trzao je jako, krevet je škripao, prijateljica je cvilila i tresla glavom lijevo desno.

Dugo je trajalo, kad bi svršila bila je glasna kao da urliče. Dao mi je znak rukom da se primaknem izvukao kurac iz njene mačke, dok mi se primicao špricnuo je po mom licu, a onda je naglo privukao njenu glavu, špricnuo je i njoj po licu, držala je otvorena usta a on joj je u njih gurnuo kurac.

Sve troje smo ležali na ledjima a onda nas je on povukao pa smo obe naslonile glavu na njegova ramena. Prijateljica mu je milovala kurac a ja jaja.

Zaspala sam, iz sna me probudilo trzanje kreveta, pravila sam se da spavam, bio je na njoj. Ona ge je obgrlila nogama oko struka, rukama ga milovala po ledjima i glavi, on je držao ruke u njenoj kosi i tako joj glavu okrećao a ljubio vrat i lice.

Moj muž pored mene na krevetu jebe moju prijateljicu a ja virim ispod deke. Vlažila sam.

Palio me nevjerovatno taj prizor, strastveno su se milovali i ljubili, ponekad bi ona jače uzdahnula vjerovatno bi joj ga gurnuo dublje, govorila mu je glasno da bude tako nježan i da s nje ne silazi. Ona bi nekad spustila noge a on bi ih opet rukom vratio da ga stisne s njima preko ledja. Ubrzao je, stenjala je jače, znala sam, on želi svršiti a tad nabija do kraja, držao je njena prsa kao i moja i tresao je žestoko, podigao se i primako do njenih prsa, kurac je držao u ruci i drkao, ona se podbočila na laktove i držala otvorena usta, kad je gurnuo kurac u njih, uhvatio je njenu glavu i tako držao, sipao joj je spermu unutra. Mumljala je, on se spustio medju nas i legao, prijateljica je ustala i otišla u kupatilo.

Upitala sam ga, kako se osjećaš ljubavi, opet me povukao na svoje rame i rekao mi, imam dvi jako dobre, lijepe i sexi pičke, uživam. Kad se prijateljica vratila i legla kao i ja na njegovo rame on je i njoj rekao isto.

Mi smo ustale ranije, ona je nazvala kolegicu pa joj je kroz prozor bacla ključeve da otvori kancelariju. Spremale smo doručak i pričale, pitala me i kad sam joj rekla da me ovo nije povrijedilo i da mi se dopada i da ćemo ponoviti, otkrila je da je za ovo imala već duže ideju ali eto desilo se tek sinoć. Popila sam kavu, rekla joj da mi da ključeve od auta pa se idem u stan da se pressvučem, pa ću doći na posao, a oni neka dodju kasnije. Ispratila me do vrata, rekla sam joj, idi i polako se uvuci u krevt i počmi mu pušiti, obožava takvo budjenje.

U stanu sam se obukla, napravila kavu, zapalila cigaret i sam sebi jasno rekla. Andrea, uvalila si se u govna svojim glupostima, sad imaš priliku da se sve vrati na staro. Ali, sad ovo s prijateljicom te može baciti u još veé probleme. Moraš paziti i iz ovoga izaći a da pri tome ne izgubiš sve. Radiš kod prijateljice i ako zategneš odnos može ti dati otkaz. A postoji mogućnost da se muž i prijateljica spoje i gubiš brak. Sama sa sobom sam govorila i zaključila, igraću tako da u svemu budem gori a neću pustiti da se dovedem u situaciju da sam za njih dvoje potčinjena. Stisla sam sama sebi fige, nasmješila se i krenula na posao.

Na poslu su me kolegice upitale kako to da ja vozim šeficino auto. Kako nije došla na posao do podne, odnila sam na banku novac i neke naloge, kad sam se vraćala njih dvoje su prošli pored mene, zaustavio je auto, jasno sam vidjela da ga je prijateljica poljubila prije nego je izašla van. Pozdravili smo se, muž je otišao a nas dvi smo ušle u kancelariju. Bilo je dosta posla pa nismo imale vremena za priču, tek pred zatvaranje prijateljica mi kaže, idem u šoping, evo ti ključevi od kancelarije, primakla se i na uho me upitala ti imaš četvorku prsa.

Zatvorila sam kancelariju, kolegice su otišle svojim kućama, ja sam pošla do muža, malo ga sačekala i otišli smo u restoran. Trebali smo riješiti naš nesporazum u proteklih nekoliko mjeseci. Sjela sam na suprot muža da ga gledam u oči i dok smo čekali jelo, rekla sam mu. Da sad o tome ne pričamo satima, pročitala sam i slažem se sa svime što si napisao, za svoje ispade se želim izvinuti. Ponovio je nekoliko stvari što se treba u našem životu dešavati da život bude zanimljiviji. Prekinula sam ga i ponovo rekla, sve što poželiš ja ću ispuniti. Baš sve, upitao me. Da, sve što poželiš.

Nasmješio se, taj njegov osmjeh me obarao s nogu, imao je tako lijepe zube i za muškarca malo napićene usne, uvijek lijepo obrijano lice, krupne i vesele plave oči.

Rekao je, ok mačko, ajde u toalet i skini gaćice pa kad jedemo idemo se negdje u prirodu kresnuti. Molim te, imam plavkastu suknju, osjećam da sam malo mokra, kad skinem gaćice primjetiće se na suknji, a sad sam se još više počela paliti kad si pomenuo prirodu.

Propustila si dosta noći i sexa, moramo to nadoknaditi, pružio i naslonio ruku na moju.

Pošli smo, oh Bože, nakon dugo muž mi je pridržao kaput dok se oblačim, vani prije ulaska u auto ispod kaputa podigla sam suknjicu i svukla skoro do koljena gaćice. Muž je naše kapute stavio na zadnje sjedište, kad sam sjela, svukla sam gaćice a suknjicu sam povukla na gore. Krenuli smo, rekla sam mu da vozi na Vidikovac, s mjenjača povukla njegovu ruku i stavila je na svoju nogu. Milovao mi je nogu a kad je ruku povukao do mačkice raširila sam noge da je može maziti kako želi. Parkirao je, pa smo pješke pošli do Vidikovca, držali se za ruke i gledali grad u nizini. Oko nas su bila još dva para a ja sam pogledala okolo gdje je mjestašce da nas ne vide pa da se sklonim
prvaalternativa.blogspot.rs

Loading...
loading...

Check Also

Teodosić igrao 10 minuta i jednom asistencijom je oduševio Kliperse, šou Lebrona i Lejkersa (VIDEO)

Međutim, Srbin je imao i te kako skroman učinak protiv Oklahome Printskrin: Twitter Samo dvojica …