VIDEO : Istina o čudovištu pronađenom na obalama Italije

Snimak čudovišta koje je pronađeno na obali blizu Palerma u Italiji, obišlo je sve svetske medije. Skoro godinu dana nakon pronalaska pojavio se i video koji prikazuje pravu istinu i poreklo ovog monstruma.
Misteriozno čudovište ‘je pronađeno u u Roccariina litice , 40 km od Palerma, misteriozno stvorenje koje je udarila ruska podmornica oko 400 metara od obale dubina Ustika.
Stotine posmatrača požurili su da ga vide. Mnogi stručnjaci koji su došli iz svih krajeva Mediterana da ga ispitaju, su ostali zbunjeni.

Malo je poznato kakvo je ovo stvorenje, verovatno dolazi iz dubine, šta ga je nateralo da izađe na površinu. Zagađenje? Fraking? Sonar podmornica? Eksperimenti u morskom dnu? chemtrails? Izgleda da nikada nećemo saznati .
Stvorenje je bilo dugo oko dvadeset i osam metara, izgleda da poseduju neku vrstu rogova. Stvorenjeje ‘pronađeno u stanju raspadanja na Roccariina litici u Palermu.Dok su stomaku su pronađeni ljudski ostatci vjerojatno od mrtvih imigranata u nekim od brodoloma.
U snimku ispod pogledajte čitavu istinu i originalne snimke nastale tog dana na obalama Italije koji su izašli u javnost tek pre par dana.Upozoravamo vas da su snimci zastrašujući.

Loading...

Check Also

Zna ona dobro šta najviše voli! A kad se toga dočepa, kreće lizuckanje za sve pare (VIDEO)

Ništa lepše od jutarnjeg slatkiša Strpljivo je sedela pred gazdom čekajući slatkiš posle doručka. Kada …