(VIDEO) TAJNI DOKUMENTI: Snouden otkrio nevjerovatnu tajnu, unutar Zemlje postoji druga civilizacija

Ovi dokumenti potvrđuju da su vanzemaljci među nama

Edward Snowden, bivši zaposlenik CIA i NSA, objelodanio je dokumente koji kriju nevjerojatnu tajnu.
Screenshot_11-32
Kao što već sigurno znate, Snouden je otkrio javnosti brojne tajne dokumente među kojima ima oko 15.000 australskih tajnih dokumenata, preko 58.000 britanskih tajnih arhiva i preko 1,7 milijuna tajnih dokumenata NSA. On je zatim optužen za špijunažu, izdaju i krađu, zbog čega je pobjegao u Rusiju gdje mu je odobren azil.

Sada kad se osjeća sigurno, Snouden je objavio brojne informacije za koje mnogi vjeruju da su nemoguće.

On tvrdi da ne samo da čovjekoliki izvanzemaljci žive među nama ispod površine i polova planete, već vlasti znaju za to još od devedesetih godina prošlog stoljeća, tvrdi se na portalu “edwardsnowden.com”

“Pošto su sustavi za praćenje balističkih projektila i dalekodometne sonari državne tajne, znanstvenici nemaju pristup ovim objektima. Međutim, mnogi zaposlenici u DARPA-i znaju da postoji vrsta mnogo inteligentnija od ljudi koja živi ispod Zemlje. Ako malo razmislite, to ima smisla pošto su ispod Zemlje uvjeti manje-više nepromijenjeni već milijardama godina. Razlika između naše i njihove inteligencije nije u brzini razvoja, već u tome što se oni nisu suočavali s tolikim preprekama s kojima se suočavala ljudska površinska rasa “, rekao je Snouden.

“Predsjednici svakodnevno dobivaju informacije o njihovim aktivnostima. Analitičari vjeruju da je njihova tehnologija toliko napredna da u slučaju potencijalnog rata mi ne bismo imali šansu da preživimo. Smatra se da smo mi za njih manji od zrna papra i da ne vide razlog zbog kojeg bi komunicirali s nama. Međutim, postoji plan da se u podzemnim šupljinama detonirati nuklearno oružje kako bi se oni zauvijek spriječili da nas napadnu “, objasnio je Snouden.

Ovakve tvrdnje su više nego uznemirujuće.

Revolucija.org/Webtribune.rs

Loading...
loading...

Check Also

VIDEO : Istina o čudovištu pronađenom na obalama Italije

Snimak čudovišta koje je pronađeno na obali blizu Palerma u Italiji, obišlo je sve svetske …