ZAGORELU ŽENU prepoznaćeš i u mraku: Ovo odaje da se nije pošteno ševila od prošlog vašara

Žena koja je zadovoljena ona je i zadovoljna, opuštena i nasmejana, a po suprotnim karakteristikama prepoznaće se žena koja je nezadovoljena, tj. žena kojoj fali seks. Damama kojima nedostaje intimni odnos, osim ako su aseksualne ili asketne, koliko god se trudile da sakriju svoje nezadovoljstvo, odaće se govorom tela i stalnim neraspoloženjem, a izgledaće i stegnuto.

loading…Seks je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu da budu jako nezgodne, pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali.
Zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prilikom orgazma, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nema seks imaće loš san i biće neispavana. Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posledice od nedostatka sna i žena može da izgleda starija nego što jeste.
Na kraju, nedostatak seksa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima seks fali, imati i nedostatak samopouzdanja.
Dakle, kada vidite da žena izgleda umorno, nervozna je, frustrirana, besna i nema samopouzdanja – nemojte da se svađate sa njom, već joj radije ponudite seks ili barem kafu, razumeće poruku.

srbijadanas.com

Loading...
loading...

Check Also

OVAKVE SRAMNE HELANKE JE PROŠETALA CENTROM GRADA: Ljudi kažu da im je MUKA ZBOG NJIH, biće vam jasnije kad vidite cijelu sliku

Topliji dani su stigli, a mnoge djevojke su jedva dočekale da se riješe zimske odjeće …