Zbog opasne navike stavio kavez na glavu i ključ dao svojoj ženi! (Video)

Neki slučajevi nas zaista ostave bez teksta. Ovaj slučaj je mnoge nasmijao, nisu moli vjerovati da je neko u stanju ovo da uradi kako bi se spasio loše navike. Radi se o čovjeku koji se odlučio na nešto veoma čudno kako bi se riješio loše navike. Na ovo se ne bi baš puno ljudi odlučilo.

Ibrahim Yucel iz Turske je 2013. godine prvi put stavio kavez na glavu kako bi se spriječio da zapali cigaru. Ključ je potom dao nekome od porodice. Inače je bio strastveni pušač, pušio je čak 2 kutije dnevno. Nije mogao obuzdati svoju ovisnost. te je došao na ovu ideju.

Sam je dizajnirao kavez koji je nosio svugdje, pa čak i na posao. Kada ima želju da zapali, stavi ovaj kavez, zaključa ga i ključ da nekoj osobi. Ovo je svima na početku bilo čudno, ali su se sada svi već navikli na ovo.

Njegova porodica u početku nije bila za ovaj način, ali su kasnije vidjeli da mu pomaže, pa su prihvatili. Vrlo brzo su se njegove slike dijelile po internetu i svi su pričali i smijali se ovoj metodi. Šta vi mislite o ovom načinu? Da li je uredu nosit kavez kako bi se riješili ovakve navike?

Loading...
loading...

Check Also

Pukla brana, vanredno u Petrovcu na Mlavi, Svilajncu i Ljigu (FOTO/VIDEO)

Pukla brana na reci Busur koja se uliva u Mlavu, pa se najveće poplave tek …