ZBOG OVOGA JE AJFONKA PUKLA! Evo šta joj je Dragan RADIO u tuš kabini…PONIŽAVAJUĆE (VIDEO)

Učesnica rijalitija “Parovi” Tijana Ajfon doživela je juče nervni slom nakon što ju je dečko iz rijalitija Dragan Tošić ostavio.

Ajfonka je uralala u suzama, a kada joj je Dragan prišao da pokuša da smiri situaciju, ona je počela je da ga udara. Tijana se prvo žalila Branki, Bibi, Mikiju i Manijaku kako je već treći put u rijalitiju, i kako ne može da veruje šta radi sebi umesto da je “boli uvo za sve”.
Tu smo 24 sata zajedno. On drugu grli i ljubi, a kada ja prođem ne pogleda me. Sad me drugari gledaju napolju i smeju mi se jer sam debil. Ne mogu da veruje šta radim sebi ovde! Treći put sam u jeb*nom rijalitiju, 15 meseci! Je l’ mojima lako da gledaju tuš kabinu i ostalo? Nema mrvicu zahvalnosti ni za to! Uđe u tuš kabinu i ne može da me poljubi… Pa zaslužila sam bar mrvicu pažnje! Svako veče okreće od mene glavu. Opet sam pojela gov*o u rijalitiju i opet će mu moje društvo jeb*ti mater kad izađem – urlala je starleta kroz plač, dok su je ostali ukućani bezuspešno tešili.

loading…


Loading...
loading...

Check Also

OVAKVE SRAMNE HELANKE JE PROŠETALA CENTROM GRADA: Ljudi kažu da im je MUKA ZBOG NJIH, biće vam jasnije kad vidite cijelu sliku

Topliji dani su stigli, a mnoge djevojke su jedva dočekale da se riješe zimske odjeće …